Який смартфон купити восени 2024 року: топ моделей на різний бюджет

В останні роки виробники значно покращили якість бюджетних смартфонів. Тепер вони пропонують високу продуктивність та функціональність з мінімальними компромісами. Розповідаємо про найкращі смартфони в різних цінових категоріях.

Google Pixel 8a

Цей смартфон оснащений OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц та чипсетом Tensor G3. Камера на 64+13 Мп робить його одним з найкращих у своєму класі. Єдиними недоліками є товста рамка навколо екрану та повільна зарядка.

OnePlus 12R

OnePlus 12R працює на потужному процесорі Snapdragon 8 Gen 2 та має ефективну систему охолодження. Він оснащений 6,8-дюймовим OLED-екраном з частотою 120 Гц. Проте камери поступаються конкурентам.

Samsung Galaxy A35

Модель має AMOLED-екран на 120 Гц та батарею ємністю 5000 мАг. Основний недолік – середня продуктивність через чипсет Exynos 1380. Проте модель залишається гарним вибором у своєму ціновому сегменті.

Nothing Phone (2a)

Цей телефон вирізняється унікальним дизайном з LED-підсвіткою, хорошою продуктивністю та якісними камерами. Однак його важко знайти на глобальному ринку, що може бути проблемою для покупців.

iPhone SE 3

Це єдиний варіант для тих, хто шукає iPhone до $500. За $429 користувач отримує хорошу продуктивність, але з маленьким 4,7-дюймовим екраном та великими рамками. Якщо ви готові трохи вийти за межі бюджету, варто звернути увагу на iPhone 14.

Джерело Phone Arena

Не пропустіть