У Google Фото з’явилася нова функція горизонтального віддзеркалення зображень

Google Фото нарешті додає нову кнопку, яка дозволяє віддзеркалювати зображення по горизонталі. Це крихітне доповнення можна знайти в розділі «Обрізання» в інструментах редагування в додатку Google Фото, і його помітив користувач Telegram.

Експерти з Android Authority перевірили, але ще не отримали цей інструмент у додатку Google Фото. Повідомляється, що він доступний лише для деяких користувачів. Можливо, Google розгортає його через оновлення на стороні сервера, і в цьому випадку може знадобитися кілька днів, щоб він з’явився у всіх користувачів Фото.

Наразі інструмент обрізання в Google Фото включає опції для повороту, зміни розміру та покращення співвідношення сторін зображень. Коли він стане доступним, новий інструмент для перевертання зображень по горизонталі з’явиться поруч із кнопкою обертання. У дописі X вище пояснюється, як з’являється цей інструмент і що він робить.

“Google Фото, схоже, нарешті додав кнопку для перевертання зображень по горизонталі. Це починає ставати доступним для деяких користувачів. Дайте знати, якщо побачите кнопку.”

Джерело Android Authority

Не пропустіть