Титани продуктивності: як Asus розтрощив Xiaomi і навіть Samsung в новому рейтингу бенчмарку

У світі смартфонів потужність пристрою часто стає ключовим фактором для споживачів. Щомісяця експерти та ентузіасти з нетерпінням очікують на оновлення рейтингів найпродуктивніших телефонів. Червень 2024 року не став винятком, і команда AnTuTu, відомого розробника бенчмарків, представила свій останній список десяти найпотужніших смартфонів на глобальному ринку.

Згідно з останнім рейтингом AnTuTu за червень 2024 року, Asus ROG Phone 8 Pro очолив список найпотужніших смартфонів у світі, набравши понад 2,113 мільйона балів у тестах.

Red Magic 9 Pro посів друге місце з 2,075 мільйона балів, а iQOO 12 – третє з 2,034 мільйона. Ці три лідери, як і більшість моделей у топ-10, оснащені процесором Snapdragon 8 Gen 3.

Цікаво, що хоча в десятку потрапили два пристрої Xiaomi, жодного смартфона Samsung у рейтингу не виявилося. Xiaomi 14 замикає список на десятому місці.

Цей рейтинг демонструє поточний розподіл сил на ринку високопродуктивних смартфонів, де домінують пристрої з чипсетом Snapdragon 8 Gen 3.

Джерело AnTuTu

Не пропустіть