Користувачі скаржаться на слабкий сигнал в iPhone 13

У китайській соціальній мережі Weibo почастішали скарги власників нових смартфонів iPhone 13 на слабкий сигнал у мережах 5G та 4G. За словами деяких користувачів, вони готові відмовитись від цього пристрою через поганий сигнал. У повідомленнях йдеться, що сигнал в iPhone 13 не такий добрий, як у багатьох флагманів Android.

Китайське джерело провело виміри RSRP (Reference Signal Received Power) – середнього значення потужності прийнятих пілотних сигналів. Результати тестування показують, що сигнал у iPhone 13 кращий, ніж у iPhone 12. У мережах 4G сигнал iPhone 13 виявився кращим у 10 з 15 тестів. У мережах 5G смартфон iPhone 13 домінував у 5 тестах із 7.

Втім, джерело підтверджує, що, порівняно з флагманськими смартфонами на базі операційної системи Android, смартфон iPhone 13 явно програє.

Нагадаємо, ще кілька місяців тому перші користувачі почали скаржитися на якість зв’язку iPhone 13. А на момент анонсу Apple заявила, що з метою мінімізації впливу на навколишнє середовище в iPhone 13 використовуються перероблені пластикові пляшки для виробництва антен.

Джерело Gizchina

Не пропустіть