Характеристики Xiaomi Mi Mix 4 підтверджено

Компанія Xiaomi вже незабаром повинна презентувати новий флагманський смартфон Xiaomi Mi Mix 4, який вже зараз проходить всы необхідні сертифікації. Модель стане наступником Xiaomi Mi Mix 3 5G, який був презентований у 2019 році. Завдяки проходженню смартфона сертифікації TENAA підтвердилися деякі його характеристики.

Відомо, що Xiaomi Mi Mix 4 буде доступним з 8 ГБ або 12 ГБ оперативної пам’яті, об’єм внутрішньої пам’яті складе від 128 ГБ до 256 ГБ. За роботу смартфона буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 Plus. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 120W та бездротової швидкої зарядки потужністю 70W або 80W.

Xiaomi Mi Mix 4 повинен отримати основну потрійну камеру з головним сенсором Samsung GN1s 50 МП, а також ультраширокий 48 МП та телефото 48 МП. Модель повинна важити близько 226 грамів. У смартфона буде підтримка роботи в мережах п’ятого покоління. Оперативна пам’ять буде стандарту LPDDR5, а внутрішня – UFS 3.1.

Ще однією фішкою Xiaomi Mi Mix 4 стане піддислпейна фронтальна камера. Нагадаємо, що на даний момент компанія Xiaomi не показала комерційного втілення цієї технології, яку вона розробляє вже досить тривалий час. На даний момент єдиними рішеннями на ринку з такою технологією є минулорічний ZTE Axon 20 та нещодавно презентований Axon 30 5G, але ці смартфони належать до середнього цінового сегменту, а Xiaomi Mi Mix 4 стане першим флагманом з цією технологією.


Не пропустіть