Samsung представила нові телевізори

Компанія Samsung представила частину своєї лінійки нових телевізорів ще в січні. Тоді ми побачили перші пропозиції Micro-LED і Neo QLED. Вчора на заході Unbox&Discover технологічний гігант показав ще більше моделей.

micro-LED

Samsung представила свій перший телевізор з мікро-світлодіодним підсвічуванням ще в 2018 року — величезний телевізор з діагоналлю 146 дюймів (або більше, в залежності від конфігурації), отримав назву The Wall. Тепер, коли технологія стала більш досконалою, компанія підготувала три моделі, більш підходящі для використання вдома.

Два телевізора з мікро-світлодіодним підсвічуванням представлені в двох розмірах — 110 дюймів і 99 дюймів. Вони будуть запущені в усьому світі в кінці березня, а восени на ринку з’явиться модель меншого розміру з діагоналлю 88 дюймів.

Телевізори з мікро-світлодіодним підсвічуванням оснащені функцією 4Vue — вона дозволяє їм працювати як чотири невеликих телевізора, одночасно відображаючи контент з чотирьох незалежних джерел.

Neo QLED

Samsung розділила свою лінійку Neo QLED на дві серії — моделі 8K (QN800A і QN900A) і моделі 4K (QN90A і QN85A). Моделі 8K будуть доступні в розмірах 85, 75 і 65 дюймів і будуть коштувати від 5000 до 9000 доларів. Розмір моделей 4K буде починатися з 50 дюймів, а ціна варіюватися від 1600 до 5000 доларів.

Відзначимо, що компанія Microsoft обрала Samsung як офіційного телевізійного партнера Xbox Series X в США і Канаді. Через це Samsung працювала з AMD над створенням перших телевізорів з підтримкою Freesync Premium Pro для консолей і ПК. Телевізори Neo QLED можуть працювати зі швидкістю 120 кадрів в секунду з часом відгуку 5,8 мс.

До речі, кілька місяців тому Microsoft заявила, що телевізори LG — кращий спосіб випробувати HDR-ігри на Xbox Series X.

The Terrace

Terrace — це перший телевізор Samsung, який можна поставити просто неба. Він стійкий до атмосферних впливів і має ступінь захисту від води і пилу IP55. Доступні розміри: 55 і 65 дюймів, а також модель 75 дюймів.

Інтерактивний дисплей

Інтерактивний дисплей Samsung FLIP 75 “— це цифрова дошка. Його можуть використовувати в офісах і класах студенти або групи до 20 осіб.

Джерело gsmarena

Не пропустіть