Sennheiser представила бездротові навушники для аудіофілів

Представники компанії Sennheiser, відомого німецького виробника аудіотехніки, анонсували нові бездротові навушники під назвою IE 80S BT. Варто відзначити, що це перші Bluetooth-навушники даного виробника, які розроблені спеціально для аудіофілів.

В Sennheiser заявляють, що навушники дозволяють створювати захоплюючу звукову сцену, надавати слухачеві високу точність відтворення звуку і підтримку аудіотреків найвищої якості. Наприклад, новинка підтримує кодеки з високою роздільною здатністю на кшталт AAC, LHDC і aptX HD, завдяки чому користувач забезпечений високою якістю звучання, яке не поступається провідним аналогам.

Крім того, Sennheiser IE 80S BT обладнані цифро-аналоговим перетворювачем (ЦАП) АКМ і 10-мм драйверами з неодимовими магнітами. Все це забезпечує користувача збалансованими характеристиками звучання, якими можуть похвалитися виключно навушники для аудіофілів.

Хоча, співробітники Sennheiser повідомляють, що користувач завжди зможе налаштувати параметри звуку відповідно до своїх особистих смакових уподобань. Наприклад, для посилення басів можна буде скористатися спеціальним фізичним інструментом для регулювання, який розташований на навушниках.

Sennheiser IE 80S BT виконані в конструкції з шийним обідком і придатні як для прослуховування музики під час прогулянки, так і для активних занять спортом. Також варто звернути увагу на додаток Sennheiser Smart Control App – він надає користувачеві доступ до 5-смугового еквалайзера прямо з вашого смартфона. Зручна функція, що дозволяє слухати улюблену музику з максимальним комфортом.

І, звичайно ж, новинка надає користувачеві доступ до голосових помічників Google Assistant і Apple Siri – для цього є спеціальна вбудована кнопка.

Модель Sennheiser IE 80S BT з’являться в продажу в кінці серпня за ціною 499 доларів.


Не пропустіть