Redmi K20 і Redmi K20 Pro отримали одну важливу фішку

Формально смартфони Redmi не володіють водозахистом, але той же Redmi Note 7 Pro отримав нанопокриття P2i, яке забезпечує захист від бризок і випадкового потрапляння на корпус рідини, але приймати ванни з ним категорично заборонено.

Як виявилося, такий самий захист від вологи отримали Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Цікаво, що під час анонсу компанія не стала посвячувати широку аудиторію в те, що смартфони отримали захист від бризок. І ось через два місяці після їх релізу, глава Redmi Лю Вейбінг розповів про наявність нанопокриття P2i у пристроїв серії Redmi K20. А також ефективність такого захисту підтвердили фахівці однієї з британських лабораторій.

Нагадаємо, що прем’єра Redmi K20 і Redmi K20 Pro пройшла в кінці травня, а перший з новачків прийшов на глобальний ринок як Xiaomi Mi 9T. За межами Китаю Pro-версія буде відома як Xiaomi Mi 9T Pro. Її вихід очікується в поточному місяці.

Обидва смартфони отримали 6,39-дюймовий AMOLED-дисплей роздільною здатністю FullHD +, фронтальну висувну 20 Мп камеру, потрійний тильний модуль на 48 Мп + 8 Мп + 13 Мп, дисплейний дактилоскопічний датчик і акумулятор ємністю 4000 мАг.

У базовій версії встановили чіп Snapdragon 730 і є 18-ватна швидка зарядка, а в Redmi K20 Pro запропонували Snapdragon 855 і зарядку потужністю 27 Вт.


Не пропустіть