Загадковий телефон LG з SD765G дебютує 15 травня

Минулого місяця LG випустила смартфон LG V60 ThinQ 5G. Незабаром на ринку з’явиться LG G9 ThinQ зі Snapdragon 765G в якості більш доступного телефону 5G. Незважаючи на те, що компанія LG відмовилася від виробництва лінійки G смартфонів, виробник все ще планує випустити телефон 5G, призначений для середнього класу. У новому звіті зазначається, що новинкою стане нова версія телефону серії LG Chocolate минулих років.

Згідно зі звітом південнокорейського видання, яке посилається на слова оператора мобільного зв’язку країни, так званий LG Chocolate прибуде зі складним дизайном і новим чипом. Остаточна назва продукту поки невідома. Проте так як компанія вбила серію G, телефон навряд чи буде називатися LG G9 ThinQ.

Згідно з чутками, майбутній телефон LG Chocolate отримає легкий корпус з 6,7-дюймовим або 6,9-дюймовим дисплеєм. Він заснований на чіпсеті 5G 7-ї серії Qualcomm, який, імовірно, є мобільною платформою Snapdragon 765G. На задній панелі пристрою буде встановлена 48-мегапіксельна чотирьохядерна камера, а розмір його батареї може складати 4000 мАг.

Вартість смартфона невідома, в звітах ціна варіюється від $688 до $810.

За словами видання Naver, телефон представлять в Китаї 15 травня.