Xiaomi випустила лімітовану серію годинників Watch Color x Keith Haring

Під час презентації Xiaomi Mi 10 Youth Edition, яка відбулася раніше сьогодні, компанія також представила інший новий продукт — годинник Watch Color x Keith Haring Special Edition. Він коштує приблизно 126 доларів США і представлений зі слоганом «Мистецтво для всіх».

Серія розроблена у обмеженій кількості спільно з Кітом Харінгом, популярним художником і активістом. Розумні годинники поставляються в спеціальній коробці, стилізованій під роботи Кіта, а також ремінцем з культовим графіті: Сяюча дитина (Radiant Baby) і Лаючий пес (Barking Dog). Компанія також додала спеціальні циферблати і іконки в інтерфейс Mi Watch Color.

Годинники Xiaomi Watch Color оснащені тими ж характеристиками, що й звичайні Mi Watch Color: 1,39-дюймовим AMOLED-дисплеєм і акумулятором ємністю 420 мАг. Вони підтримують технології Bluetooth 5.0, NFC, функції вбудованого голосового асистента Xiaomi AI і не бояться води. Пристрій також оснащений великою кількістю різних режимів і функцій, які допомагають користувачеві відслідковувати свої фізичні навантаження.