Xiaomi випустила кишеньковий принтер для друку фото зі смартфона (фото)

На краудфандингу Xiaomi представила портативний принтер Youdao Memobird G4, створений для швидкого друку зображень зі смартфона. Він підключається по Bluetooth і управляється через спеціальний мобільний додаток.

Пристрій використовує технологію чорно-білого термодруку, а значить, ніяких заправок картриджів не буде потрібно. Головне – вчасно міняти рулонний папір.

Основне призначення Youdao Memobird G4 – друк скетчів, нагадувань, різних заміток, списків і іншої текстової інформації. Хоча ніщо не заважає вам роздрукувати фото. При розділовій здатності друку в 306 dpi картинки вийдуть цілком пристойної якості.

Розміри принтера складають всього 86,8×79,3×39 мм при вазі в 165 грам. Він буде практично невідчутний в сумці або навіть кишені куртки.

Вбудованої батарейки ємністю 900 мАг буде досить для безперервного друку на 8 рулонах паперу. Підживлення здійснюється через microUSB-порт і займає 2 години.

Зараз принтер Youdao Memobird G4 доступний для попереднього замовлення на краудфандингу Xiaomi за ціною 299 юанів (≈1000 грн).