Xiaomi Mi Mix 4 вийде наступного року

Китайський технологічний гігант Xiaomi минулого тижня показав презентацію своїх нових гаджетів. Зокрема, Mi 9 Pro 5G і Mi Mix Alpha зі складним екраном. Щодо останнього пристрою, то він і справді не є звичайним. Та очікування фанатів на цьому не закінчуються – всі хочуть побачити анонс Mi Mix 4 з підтримкою стільникового зв’язку п’ятого покоління.

В мережі тим часом “гуляє” фейкове зображення смартфона, а користувачі почали закидати представників Xiaomi питаннями про майбутній Mi Mix 4. Прояснити ситуацію вирішив один з керівників компанії.

Менеджер з просування продукції бренду Xiaomi заявив, що серія Mi Mix в цьому році обмежиться тільки моделлю Mi Mix Alpha, ніяких інших смартфонів чекати не варто. А на питання користувачів про те, чому на останній презентації було мало смартфонів, представник компанії нагадав ще й про анонс прошивки MIUI 11 і телевізорів Mi TV Pro.

Xiaomi завжди використовувала лінійку Mi Mix для реалізації своїх найсміливіших планів. Перший Mi Mix відрізнявся безрамковим екраном і п’єзоелектричним динаміком під дисплеєм, Mi Mix 3 вийшов в форм-факторі слайдера, Mi Mix Alpha – це взагалі революційний смартфон з унікальною 108-мегапіксельною камерою і площею екрану 180%.

Пристрій вийде в продаж обмеженим тиражем – усього 500 штук за ціною близько 2 800 доларів за кожен «смартфон майбутнього». Як би там не було, шанувальники бренду по всьому світу виразно розчаровані, оскільки Mi Mix Alpha – це не те, що вони чекали. Від Xiaomi в першу чергу хочуть цікавого флагмана за прийнятною ціною, яким і були попередні смартфони серії Mi Mix.