В Xiaomi назвали дату прем’єри геймерських ноутбуків Mi Gaming

Підтвердилися чутки про те, що Xiaomi готує до виходу нове покоління геймерських ноутбуків Mi Gaming. Про це повідомила сама компанія, розмістивши на своїй офіційній сторінці в Weibo рекламний постер.

Відомо, що портативні комп’ютери Xiaomi Mi Gaming будуть представлені на спеціальному заході 4 серпня в рамках ігрової виставки ChinaJoy, яка пройде в Шанхаї з 2 по 5 серпня. В описі до постеру повідомляється про високу продуктивність, відмінну автономність та ефективну систему охолодження. Проте будь-які характеристики не розкриваються.

Раніше ряд зарубіжних ЗМІ повідомляли про те, що майбутні ігрові ноутбуки Xiaomi будуть оснащені графічними прискорювачами GeForce GTX 1660 Ti і GeForce RTX 2060, а також екраном з частотою 144 Гц. Остання особливість вже підтверджена офіційно. Заступник генерального директора Xiaomi Group повідомив, що ноутбуки надійдуть у продаж відразу ж після анонсу.

Xiaomi вперше представила свій ігровий ноутбук в березні 2018 року. Тоді було дві модифікації з відеокартами GeForce GTX 1050 Ti і GeForce GTX 1060.