В Мережі з’явилися знімки лімітованої версії Huawei P40 Pro Hongqi

Huawei співпрацює з Porsche Design для випуску спеціальних версій своїх телефонів вже кілька років поспіль. Проте цього року технологічний гігант стане партнером іншої автомобільної компанії, на цей раз це місцевий бренд елітних автомобілів Hongqi, який належить FAW Group. Напередодні запуску телефону в Мережі з’явився плакат із зображенням Huawei P40 Pro Hongqi Limited Edition.

Huawei P40 Pro Hongqi Limited Edition отримає чорне оздоблення з гравіюванням червоного дракона на корпусі. Повідомляється також, що телефон покритий керамікою, а не склом.

Обмежений випуск P40 Pro буде ексклюзивним для Китаю, і, згідно з повідомленням @ RODENT950, відомому завдяки неодноразовим витокам пов’язаним з Huawei, розробник випустить всього 200 одиниць телефону. Щоб придбати його, доведеться купити новий седан класу люкс Hongqi H9.

Запуск серії Huawei P40 запланований на 26 березня в Парижі. Швидше за все, подія відбудеться онлайн і транслюватиметься в прямому ефірі на YouTube. Очікується, що Huawei анонсує Huawei P40, Huawei P40 Pro і Huawei P40 Pro Premium Edition.