У мережу просочилося промовідео Pixel 8a, яке показує функції штучного інтелекту Google в дії

Компанія Google відома тим, що намагається вберегти свої майбутні продукти від витоків. Відповідно до цієї тенденції, витоки інформації про Pixel 8a циркулюють вже деякий час. Останній витік представляє відео, що демонструє можливості штучного інтелекту Pixel 8a. Здається, що ролик був видалений, ймовірно, Google, після того, як цей витік вперше з’явився, але у нас є скріншоти для вас. Тим не менш, ми зібрали наступні функції Google AI майбутнього Pixel з відео:

Функції штучного інтелекту Google Pixel 8a

Маркетингове відео Pixel 8a від Google, злите OnLeaks, демонструє брендинг Google AI з самого початку.

Першою продемонстрованою функцією є Best Take. Ця функція дозволяє вибрати інший вираз обличчя для людей на поточній фотографії. Вона вибирає їхні вирази з набору нещодавно зроблених серійних фотографій. Ми вже маємо цю функцію на деяких телефонах Pixel в Google Фото > Редагувати > Інструменти > Найкращий знімок.

Далі ми побачимо функцію Circle To Search в дії. Знову ж таки, ми вже маємо цю функцію на деяких смартфонах Pixel і Galaxy. Вона дозволяє запустити пошук будь-якого об’єкта на екрані, просто обвівши його пальцем. Ви можете активувати Circle To Search, затиснувши кнопку “Додому” або ручку навігації.

Наступна функція на виставці – Live Translate. З назви випливає, що вона показує вам переклад у реальному часі аудіозаписів та розмов іноземними мовами. Ви також можете навести на текст, щоб побачити його переклад. У поточних телефонах Pixel ця функція доступна в Налаштуваннях > Система. Вона також доступна на деяких пристроях Galaxy.

Далі відео показує нам Audio Magic Eraser, який дозволяє вибірково вилучати різні фонові шуми з відеокліпів. Інструмент також присутній у меню “Редагувати” в Google Фото на деяких пристроях.

І останнє, але не менш важливе: в кінці відео ми бачимо Pixel 8a у білому, чорному та синьому кольорах. Це також відповідає витоку рендерів, який з’являвся раніше, та підказкам щодо дизайну, які ми отримали. Очікується, що телефон вийде на ринок у травні.