Тепер кожен може підключитися до найдешевших тарифів Київстар

“Київстар” на час карантину спростив умови підключення до “голосового” тарифу “Дзвінки для батьків”, вартість якого становить 60 грн/міс.

Якщо раніше цей пакет був доступний тільки для контрактної форми обслуговування, то тепер до нього можна підключитися і припейд-абонентам. Але потрібно врахувати кілька умов. Користувачеві має бути більше 60 років – оператор перевірить вік за допомогою індивідуального ідентифікаційного номера. Ну і врахувати, що даний тариф – акційний.

Після закінчення карантину тим, хто буде користуватися пакетом “Дзвінки для батьків” на передплаченій основі, потрібно буде укласти контракт. Або ж перейти на інший тариф.

Якщо протягом шести тижнів після завершення акції абонент самостійно не змінить пакет, то оператор переведе його на “Київстар Комфорт” (75 грн/міс., 100 Мегабайт мобільного інтернету, 30 хвилин вихідних дзвінків за межі “рідний” мережі).

Для підключення до тарифного плану “Дзвінки для батьків” не потрібно відвідувати магазини компанії. Достатньо зателефонувати за сервісним номером.