Стала відома дата запуску Huawei Pocket 2: чого очікувати від нового розкладного смартфона

У грудні 2021 року в Китаї компанія Huawei представила P50 Pocket, свій перший в історії розкладний телефон зі складним екраном. У 2022 році з’явився Huawei Pocket S, субфлагманська пропозиція. Сьогодні бренд підтвердив на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo, що його наступний телефон-розкладачка, Huawei Pocket 2, дебютує о 14:00 (за місцевим часом) 22 лютого в Китаї.

Компанія не оприлюднила жодних офіційних специфікацій пристрою. Однак в останніх повідомленнях просочилося багато ключової інформації. Пропонуємо вашій увазі огляд того, чого варто очікувати від Pocket 2.

Згідно з повідомленнями, Huawei Pocket 2 матиме схожий дизайн, як і P50 Pocket та Pocket S, тобто матиме два круглих модулі на задній панелі, один для потрійної камери, а інший – для додаткового дисплея.

Очікується, що Pocket 2 буде доступний у трьох кольорах: білому, чорному та фіолетовому. Припускають, що фіолетовий варіант може мати шкіряну обробку, в той час як інші два відтінки можуть мати скляну задню панель. Чутки також стверджують, що може з’явитися кастомізована версія пристрою з брендуванням “Art”.

Щодо технічних характеристик, то, як повідомляється, Pocket 2 матиме акумулятор ємністю 4520 мАг з можливістю швидкої зарядки 66 Вт. Якщо ці чутки правдиві, це зробить його розкладним телефоном з найбільшою ємністю акумулятора на сьогоднішній день.

Попередні кишенькові моделі не мали підтримки зв’язку 5G. Однак, як очікується, включення чіпа Kirin 9000S дозволить підключитися до 5G на Pocket 2. Очікується, що пристрій буде поставлятися з 12 ГБ оперативної та 512 ГБ постійної пам’яті. Крім того, очікується, що він запропонує інші функції, такі як підтримка обміну повідомленнями через супутниковий зв’язок і водонепроникний корпус.

Huawei планує представити шийний Bluetooth-браслет Freelace Pro 2 разом з Pocket 2. Однак, конкретні деталі про пристрій наразі обмежені.