Спеціальне видання Xiaomi Civi поставлятиметься з хутряним чохлом

Найтонший і найлегший смартфон Xiaomi Civi отримав спеціальне видання, яке отримало назву Xiaomi Civi Winter Limited Gift Box.

Xiaomi Civi Winter Limited Gift Box поставляється у новій збільшеній упаковці, всередині якої покупці знайдуть кілька подарунків. Йдеться про три плюшеві аксесуари: чохол для смартфона, сумочку та брелок, які можна прикріпити до сумки або інших речей. Очевидно, що це видання націлене на жіночу аудиторію.

Нагадаємо, пристрій побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 778G і оснащений 8 або 12 ГБ ОЗП та 128 або 256 ГБ флеш-пам’яті. Xiaomi Civi має 6,53-дюймовий AMOLED-екран із центральним отвором для фронтальної камери роздільною здатністю 32 Мп та частотою оновлення 120 Гц.

Xiaomi Civi має товщину всього 6,98 мм, а його маса складає 166 г, при цьому в ньому помістився акумулятор ємністю 4500 мАгод. 55-ватна зарядка дозволяє повністю поповнити заряд акумулятора за 45 хвилин.

Нагадаємо, нещодано компанія realme презентувала свій найкращий доступний смартфон — realme 9i, який скоро буде продаватись в Україні.