Складний телефон nubia Flip 5G дебютував на виставці MWC 2024: чим він кращий за конкурентів

Складані телефони поступово набувають популярності, і все більше виробників виходять на ринок. Останнім прикладом є nubia Flip 5G, який був анонсований на MWC і став першим складним телефоном виробника. Пристрій ідентичний ZTE Libero Flip, який був представлений минулого тижня в Японії – з чіпом Snapdragon 7 Gen 1, 50-мегапіксельною основною камерою та 6,9-дюймовим OLED-екраном.

Flip 5G отримав 6,9-дюймовий складаний OLED-дисплей з роздільною здатністю 1 188 x 2 790 пікселів і частотою оновлення 120 Гц. До основної панелі приєднується круглий 1,43-дюймовий екран-обкладинка з роздільною здатністю 466 x 466 пікселів. Вторинна панель може слугувати видошукачем камери для створення селфі за допомогою 50-мегапіксельної основної камери, а також використовуватися для здійснення дзвінків, керування відтворенням мультимедійних файлів, відображення інформації про погоду та інших простих завдань.

Nubia розповіла, що Flip 5G має підвісний шарнір з двома напрямними, який витримує понад 200 000 розгортань – це більш-менш стандартний галузевий стандарт для пристроїв такого типу. На задній панелі Flip 5G розташована основна камера на 50 Мп і допоміжна камера глибини на 2 Мп. Пристрій також може похвалитися 16-мегапіксельною фронтальною камерою та акумулятором ємністю 4310 мАг з підтримкою зарядки 33 Вт.

Підтверджено, що ціна стартуватиме від 599 доларів США, що зробить Flip 5G найдоступнішим складним телефоном на ринку. Nubia підтвердила, що він буде доступний у чорному та золотому кольорах. На жаль, Nubia поки що не повідомила дату запуску або доступність на ринку, але ми можемо очікувати, що ці деталі з’являться рано чи пізно.