Складено список найвеличніших гаджетів десятиліття

Американське видання Time опублікувало список із 10 найбільш значущих пристроїв останнього десятиліття.

В рамках даного списку видання відзначило лише одну консоль, а саме Nintendo Switch, яка на думку авторів, є одним з найбільших внесків компанії в ігрову індустрію. “Її портативність, натхненна смартфонами, укупі зі зростаючою бібліотекою блокбастерів від Nintendo, тайтлів від незалежних розробників і класики, змушують дивитися на Switch як на кульмінацію ідеї Nintendo про те, яким повинен бути геймінг”, – зазначено в Time.

Крім того, в списку також опинився Xbox Adaptive Controller, який являє собою контролер, розроблений спеціально для людей з обмеженими можливостями. Автори відзначають особливу важливість даного пристрою, оскільки він дав можливість зануритися у світ ігор людям, “яких індустрія довго ігнорувала”.

У список також увійшли такі пристрої, як планшет Apple iPad, який вийшов у 2012 році, Tesla Model S того ж року виробництва, мініатюрний одноплатний комп’ютер Raspberry Pi 2012 року, цифровий медіаплеєр Google Chromecast 2013 року. Видання також звернуло увагу на квадрокоптер DJI Phantom (2013), Amazon Echo (2014 року), “розумний” годинник Apple Watch (2015), а також бездротові навушники Apple AirPods (2016).