Samsung Galaxy Buds отримали декілька функцій Galaxy Buds +

Компанія Samsung анонсувала оновлення системи для оригінальних навушників Galaxy Buds. Завдяки апдейту пристрій отримав корисні функції, які раніше були доступні лише власникам Plus-версії.

Одним з найбільш важливих доповнень до списку функцій є функція Microsoft Swift Pair. Вона значно покращує взаємодію з Windows 10 версії 1803 або вище, оскільки підключення стало ще швидшим. Крім того, аксесуар можна використовувати не тільки для прослуховування музики, а й як гарнітуру під час дзвінків.

Розробники додали функцію Ambient Sound, завдяки якій безпека велосипедистів на дорогах значно зростає. Це повна протилежність шумозаглушенню — вкладиші вловлюють звук навколо і пропускають його, щоб власник аксесуару залишався в курсі того, що відбувається навколо нього.

Власників Galaxy Buds також отримали глибшу інтеграцію зі Spotify. Використовуючи жест дотику і утримання, користувачі можуть запускати сервіс Spotify на своєму смартфоні і продовжити прослуховування з того місця, де зупинилися. Якщо операцію повторити, сервіс запропонує рекомендовані плейлисти.