Розпочався продаж “розумного” годинника Xiaomi для безпеки дітей

Буквально кілька днів тому Xiaomi анонсувала новий “розумний” годинник для дітей під назвою Mitu Children Learning Watch 4Pro, а вже 10 січня він надійшов у продаж на батьківщині компанії – в Китаї. Причому ціна на новинку становить досить суттєві для дитячого пристрою $ 187.

Але вартість можна вважати більш-менш виправданою, оскільки новинка має відразу дві вбудовані в корпус камери, двохдіапазонний приймач GPS, а також NFC-чіп. За словами виробника, дві камери пристрою необхідні для забезпечення безпеки дитини – адже перша камера направлена на обличчя користувача, а друга знімає те, що відбувається навколо. Завдяки даній функціональності, батьки зможуть завжди бути в курсі, що відбувається навколо дитини.

Нагадаємо, що Xiaomi Mitu Children Learning Watch 4Pro працює на базі мобільного процесора Snapdragon Wear 2500, має 1 ГБ оперативної пам’яті і 8 ГБ пам’яті постійною. До слова, ємність акумулятора пристрою становить 920 мАг, завдяки чому годинник може прожити від одного заряду повноцінні 5 днів!