Розкрито подробиці про Xiaomi Mi Mix 4 – він отримає піддисплейну фронтальну камеру

Компанія Xiaomi планує презентувати декілька смартфонів преміального сегменту у другій половині цього року, і одним з них буде довгоочікуваний Xiaomi Mi Mix 4. Очікується, що модель буде оснащена UWB-чіпом, який буде використовуватися сервісом Mi Share, що використовується для швидкого трансферу файлів між смартфонами компанії. Крім цього, компанія офіційно підтвердила, що у смартфона буде підтримка mmWave 5G.

Xiaomi Mi MIX 5 повинен отримати флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 (або його розігнану версію, Snapdragon 888+), в парі з яким працюватиме 12 ГБ оперативної пам’яті, при цьому об’єм внутрішньої пам’яті буде складати 512 UFS 3.1. Він отримає OLED-дисплей з роздільною здатністю FullHD+, діагоналлю 6.67 дюйма та підвищеною частотою оновлення.

Модель буде оснащена основною потрійною камерою з головним сенсором 50 МП Samsung GN1, ультрашироким 48 МП та телефото 48 МП. За автономність буде відповідальний акумулятор об’ємом 5000 мАг, у якого буде підтримка швидкої зарядки потужністю 120W (про підтримку бездротової зарядки інформації поки немає).

Очікується, що Xiaomi Mi Mi 4 буде презентований вже у цьому кварталі. Нагадаємо, що чутки про вихід цього смартфона з’являлися вже протягом досить тривалого періоду часу, але зараз він пройшов офіційну сертифікацію, що каже про те, що вихід вже близько.