Розкрито нові подробиці про OnePlus 9

Компанія OnePlus незабаром повинна презентувати свій новий флагманський модельний ряд OnePlus 9, який включатиме моделі OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro. Зараз видання Gizchina з посиланням на інсайдера опублікувало нові дані про цю модель – підтвердились її потужність зарядки та об’єм акумулятора.

OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro пройшли сертифікацію 3C, завдяки чому нам стало відомо, що смартфони будуть підтримувати швидку зарядку потужністю 65W. Крім цього, відомо, що у OnePlus 9 Pro гарантовано буде підтримка ще й швидкої бездротової зарядки, а от про OnePlus 9 цього напевно сказати не можна.

Обидва смартфони повинні отримати Super AMOLED-дисплеї з частотою оновлення 120 Гц, а за їхню роботу буде відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888. У обох варіантах буде доступно до 12 ГБ оперативної та до 256 ГБ внутрішньої пам’яті, а також підтримка роботи в мережах п’ятого покоління.

OnePlus 9 Pro буде оснащений основною камерою 48 МП (головний сенсор) + 50 МП (ультраширокий Sony IMX766), телефото 8 МП та датчкик глибини 2 МП. У смартфона буде підтримка зйомки відео 8К 30 fps та 4К 120 fps. У OnePlus 9 набір сенсорів буде таким самим, але без датчика глибини 2 МП.