В Україні стартували продажі бюджетного смартфона Nokia G20 з акумулятором ємністю до 3 днів

HMD Global, дім для телефонів Nokia, анонсувала старт продажів нового смартфона Nokia G20 із найдовшим часом роботи від акумулятора серед інших моделей бренду за всю історію Nokia.

Середній сегмент портфоліо смартфонів Nokia нещодавно поповнився двома новими серіями – G та X. Серія G – це осердя нашого портфоліо. Саме у цій лінійці HMD Global як виробник взяла ще більші зобов’язання, аби запропонувати якнайширшому колу користувачів усе найкраще, чого досягла на сьогоднішній день галузь.

Смартфон Nokia G20 дозволяє робити чіткі знімки 48-Мп у режимі широкоформатної або макрозйомки та відео з аудіо-технологією запису просторового звучання OZO, аби ви просто на ходу знімали унікальний контент, уповні користуючись перевагами потужного акумулятора 5050 мАг, заряду якого вистачає до 3-х днів.

Стівен Тейлор, директор із маркетингу HMD Global, зауважив:

«Ви завжди можете розраховувати на надійність і безпечність, незмінно високі характеристики та безперебійну роботу телефону Nokia завдяки унікальній співпраці з Android та славнозвісній довготривалій роботі акумулятора. Ми пишаємося можливістю дбати про своїх клієнтів довше, створюючи телефони, з якими ви не будете розлучатися завдяки особливій довговічності наших пристроїв – до найдрібнішої деталі. Nokia G20  справді надійний мобільний телефон із видатною батареєю, заряду якої вистачає на три дні, а отже ви нарешті більше не прив’язані до зарядного дроту».

Зберігайте найяскравіші миті свого життя

Nokia G20 – це портативна креативна студія у вашій долоні, що допоможе вам увічнити свої творчі ідеї завдяки 48-Мп квадрокамері та місткій пам’яті. Ширококутний об’єктив і макролінза дозволять як робити відмінні широкоформатні кадри, так і закарбувати кожну дрібну деталь витонченої мініатюри. До ваших послуг також режими нічної і портретної зйомки. Аудіо-технологія запису просторового звучання OZO дозволить вам зберегти і пережити заново незабутні миттєвості у всій їхній повноті.

Ви нічого не випустите з уваги завдяки вражаючому 6,5-дюймовому дисплею Nokia G20 із краплеподібним вирізом під камеру. Цей великий екран спроектований для перегляду та обробки різноманітного контенту, а завдяки зручній функції збільшення яскравості вам не доведеться напружувати зір – удень чи вночі.

Гарантовані безпека і надійне програмне забезпечення

Nokia G20 має передустановлену AndroidTM 11 з усіма новітніми функціями і входить до програми регулярних оновлень ПЗ для смартфонів Nokia. Модель отримала три роки щомісячних оновлень системи безпеки, які забезпечують максимальний захист ваших даних, і два роки апдейтів операційної системи. Отже Nokia G20 готовий до нових поколінь ОС AndroidTM, включно з AndroidTM 12 та вище.

У Nokia G20 ви також маєте можливість обирати зручніший вид розблокування на свій розгляд: боковий сканер відбитку пальця або розпізнавання обличчя, щоб швидко увійти в телефон та одержати доступ до своїх даних за першої потреби.

Стиль і сутність – поза часом

Скандинавський дизайн Nokia G20 відданий фінському корінню. Це гармонійне поєднання властивої усім телефонам Nokia довговічності та усіх сучасних технологій. Модель наразі доступна у кольорі грозове небо.

Ціни і наявність

Смартфон Nokia G20 відсьогодні можна придбати в Україні у конфігурації 4/64Гб за рекомендованою розрібною ціною від 4 499 грн.