Першими Apple випустить 6,1-дюймові моделі iPhone 12

Цієї осені Apple представить чотири моделі iPhone 12: базовий смартфон з екраном діагоналлю 5,4 дюйма, iPhone 12 Max і iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовими екранами, а також 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max. Ресурс DigiTimes повідомляє (повторно), що першими вийдуть 6,1-дюймові варіанти.

У новому звіті DigiTimes стверджується, що постачання материнських плат SLP (субстратних друкованих плат) для 6,1-дюймових пристроїв iPhone 12 почалися ще в липні, в той час як постачання для 6,7-дюймових і 5,4-дюймових моделей почалися тільки в другій половині серпня.

У звіті також повідомляється, що тайванська компанія Zheng Ding Technology і австрійська AT&S є основними постачальниками SLP для iPhone 12. Серед трьох інших постачальників — TTM Technologies з США і ще дві тайванські компанії Compeq Manufacturing і Unimicron Technology.

Відзначимо, що раніше видання Bloomberg повідомило, що Apple спочатку випустить доступніші 5,4 і 6,1-дюймові версії смартфона, а потім більш дорогі 6,1-дюймові і 6,7-дюймові моделі лінійки Pro.