Офіційно підтверджено глобальні варіанти кольорів Xiaomi 14 Ultra напередодні запуску

Компанія Xiaomi підготувала масштабні презентаційні заходи для свого майбутнього флагмана під назвою Xiaomi 14 Ultra. У Китаї пристрій буде представлений 22 лютого, а на решті світового ринку – 25 лютого. Напередодні запуску засновник і генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь розповів, в яких колірних варіантах 14 Ultra вийде на світовий ринок.

У нещодавньому твіті на X, Лей Цзюнь показав зображення двох варіантів кольорів для Xiaomi 14 Ultra: чорного та білого. Наразі вважається, що це єдині два варіанти, які вийдуть на світовий ринок. Повідомляється, що на внутрішньому китайському ринку з’явиться спеціальний варіант кольору “Титан”.

Нещодавно бренд також поділився подробицями про основну, теле- та перископну камери 14 Ultra. Очікується, що більше подробиць буде з’являтися з наближенням дати запуску 22 лютого. Тим не менш, німецьке видання Winfuture вже оприлюднило всі ключові характеристики пристрою кілька днів тому.

Згідно з витоком, Xiaomi 14 Ultra буде оснащений 6,74-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю 3200 x 1440p і частотою оновлення 120 Гц. Дисплей підтримує HDR10+ з максимальною яскравістю близько 3 000 ніт.

Під капотом пристрою буде встановлена SoC Snapdragon 8 Gen 3 в парі з оперативною пам’яттю LPDDR5X до 16 ГБ і накопичувачем UFS 4.0 об’ємом 1 ТБ. Очікується, що на ринках за межами Китаю пристрій буде доступний у моделях з накопичувачем до 512 ГБ. Ємність акумулятора очікується на рівні 5300 мАг з 90-ватною дротовою та 50-ватною бездротовою зарядкою на борту.

При цьому головною визначною пам’яткою стане система камер, яка буде оснащена 50-мегапіксельними сенсорами для основної, надширококутної та двох телефотокамер з 3,2- та 5-кратним зумом. Основна камера буде оснащена 1-дюймовим сенсором, який дозволяє захоплювати більше світла для кращої якості фотографій та відео.