Новий смартфон від Sharp отримав тижневу автономність

Компанія Sharp, що виробляє електроніку, анонсувала нову модель смартфона, що називається Sharp S7. Це новий апарат, що має захищений корпус, і побудований на базі чипа Snapdragon. Виробник заявляє, що модель може пропрацювати від одного заряду акумулятора до семи днів.

Апарат отримав 5,5-дюймовий IGZO LCD-дисплей з роздільною здатністю 2160х1080 пікселів. За заявою виробника, такий тип екрану на основі оксидів індію, галію і цинку дозволяє істотно знизити енергоспоживання пристрою.

Смартфон побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 630, оснащений 3 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 32 ГБ. На тильній стороні корпусу розмістилася основна камера, представлена ​​сенсором на 12 Мп зі світлосилою f/2.0. Дозвіл селфі-камери становить 8 Мп (f/2.2).

Передбачені електронна стабілізація зображення і обробка фотографій із застосуванням алгоритмів штучного інтелекту. Модель випускається в рамках програми Android One і працює на «голому» Android 10 без фірмової оболонки Sharp Emopa. Компанія гарантує глобальну підтримку оновлень смартфона протягом двох років з дня виходу і випуск оновлень безпеки в найближчі 36 місяців.

Ємність вбудованого акумулятора новинки становить 4000 мАг – за заявою вендора, на одному заряді гаджет здатний працювати до семи днів. Корпус апарату захищений від попадання води (IPX5/8) і пилу (IPX6). У продаж Sharp S7 в сірому, сріблястому і рожевому кольорах корпусу надійде в середині грудня поточного року, ціна смартфона буде оголошена пізніше.