Майбутній планшет Xiaomi Pad 6S Pro буде оснащено подвійною камерою на 50 Мп, акумулятором на 10 000 мАг та HyperOS

Цього четверга (22 лютого) в Китаї відбудеться офіційна презентація планшета Xiaomi Pad 6S Pro. На цьому ж заході також буде представлено довгоочікуваний флагманський телефон Xiaomi 14 Ultra. Наразі бренд випустив кілька постерів, які розкривають ключові характеристики Pad 6S Pro. Однак жоден з них не розкривав дизайн задньої панелі планшета. Постер, показаний нижче, дає перший погляд на модуль задньої камери планшета.

Як видно на зображенні, Xiaomi Pad 6S Pro має тонкі рамки, що дозволяє припустити, що він запропонує вражаючий досвід перегляду. Квадратний модуль камери на задній панелі нагадує острівець камери, доступний на Xiaomi 14.

Якщо уважніше придивитися до модуля камери, то можна побачити, що він має 50-мегапіксельну основну камеру, допоміжний об’єктив і світлодіодний спалах. На правій грані пристрою є регулятор гучності, а на верхній грані – кнопка живлення, яка може бути одночасно сканером відбитків пальців.

Хоча Xiaomi не уточнила це, схоже, що Xiaomi Pad 6S Pro матиме систему з чотирма динаміками, як і інші моделі Pad 6. Наведений вище постер підтверджує, що пристрій буде оснащений акумулятором ємністю 10 000 мАг. Бренд вже підтвердив, що планшет буде підтримувати швидку зарядку потужністю 120 Вт.

Це буде перший планшет Xiaomi з попередньо встановленою ОС Android на базі HyperOS. За іншими даними, планшет матиме 12,4-дюймову РК-панель з роздільною здатністю 3K, частотою оновлення 144 Гц і яскравістю до 900 ніт. Він буде оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 2, до 16 ГБ оперативної пам’яті та до 1 ТБ постійної пам’яті. Про те, чи буде у нього версія для мобільного зв’язку, не повідомляється, але підтверджено, що він буде підтримувати новітню технологію Wi-Fi 7.