Lenovo представила ноутбуки ThinkPad E

Lenovo представила оновлені ноутбуки ThinkPad E14 і E15. Вони отримали процесори AMD Ryzen 7 4700U, засновані на архітектурі Zen 2, а також екран, який тепер займає 85% площі панелі.

Мікросхема потужністю 15 Вт має восьмиядерний восьмипоточний дизайн з базовою тактовою частотою 2,0 ГГц, що в даний час є одним з найшвидших процесорів для ноутбуків на ринку. Крім нового чіпа, оновлена ​​серія E відзначається новим дизайном з 85% співвідношенням екрану до рамок.

Lenovo також оснастила комп’ютери новими функціями безпеки, в тому числі датчиком відбитків пальців, а також додатковими інфрачервоними камерами, які можуть блокувати роботу E14 і E15, коли користувач відходить від пристрою. Компанія також додала спеціальні гарячі клавіші для запуску Microsoft Teams або Skype для бізнесу, а також акустичну систему Harman з підтримкою технології об’ємного звучання Dolby Audio. Ноутбуки також відповідають стандарту захисту MIL-STD-810G і не бояться ударів або вібрацій. Завершує список поліпшень додаткова підтримка підключення до WiFi 6.

Придбати ThinkPad E14 і E15 можна буде в червні за ціною $639. Тоді Lenovo також планує випустити нові ноутбуки T14, T14, X13, L15 і L14. У цих пристроях з’являться нові процесори AMD серії Ryzen Pro 4000.