Компанія Samsung анонсувала новий спосіб введення тексту

Корейський гігант представить проект універсальної віртуальної клавіатури на виставці CES на початку січня. Для неї не потрібно ніяке спецобладнання — лише смартфон або планшет з фронтальною камерою і рівна поверхня.

Корейський концерн Samsung назвав проекти, які будуть представлені на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі з 7 по 10 січня 2020. Серед них — нова технологія друку під назвою SelfieType. Для неї потрібен лише телефон або планшет з фронтальною камерою. Користувачеві необхідно буде поставити гаджет вертикально, а камера відстежуватиме рухи його пальців, реєструватиме натискання і перетворюватиме їх на символи на QWERTY-клавіатурі.

За словами розробників, Samsung SelfieType — це віртуальна клавіатура, що буквально виникає на будь-якій поверхні. Деталей проекту поки не розголошують, тому, наскільки точно працюватимуть алгоритми, які обробляють інформацію, ми дізнаємося пізніше.

На виставці CES в Лас-Вегасі також демонструватимуться такі пристрої, як розумний інструмент введення тексту Hyler, прилад для аналізу поверхні голови і підбору лікування Becon, генератор штучного сонячного світла SunnySide, а також Ultra V — датчик і сервіс для контролю рівня ультрафіолету в приміщенні.