Компанія Meizu представила доступні TWS-навушники

Компанія Meizu випустила свої перші повністю бездротові навушники POP в 2018 році. Минулого року компанія випустила двох наступників — POP 2 і POP2s. Тепер в лінійці з’явилася ще одна модель.

Сьогодні компанія випустила Meizu POP Pro — перші бездротові навушники з активним шумозаглушенням. Що стосується дизайну, то Meizu Pop Pro схожі на AirPods Pro від Apple. Навушники отримали вакуумну конструкцію і три мікрофони, які відповідають за систему активного шумозаглушення звуку (ANC). За словами компанії, технологія здатна знижувати рівень шуму до 35 децибел.

Що стосується звуку, то за нього в Meizu Pop Pro відповідають 10-міліметрові драйвери з композитною діафрагмою, які призначені для більш детального відтворення середніх і високих частот, а також сильних і потужних басів.

Особливість новинки також полягає в її функціях. Meizu Pop Pro отримали функцію швидкого сполучення, датчики наближення, а також сенсорне управління. Що стосується часу їх автономної роботи, то новинка пропонує 6,5 годин роботи у звичайному режимі, а також 4 години роботи з включеним ANC. Компанія Meizu додала, що чохол для зарядки збільшує час автономної роботи до 20 годин.

Коштують Meizu Pop Pro 499 юанів, що становить приблизно 77 доларів.