Компанія LG представила унікальний смартфон Rollable з розсувним екраном

Ми вже підозрювали про те, що компанія LG працює над новим смартфоном. Південнокорейська компанія продемонструвала нарешті девайс на виставці CES 2021.

Смартфон LG Rollable був показаний повністю в ході виставки CES 2021. На жаль, більшість подробиць все ще зберігаються в таємниці — інноваційна розробка лише на кілька секунд засвітилася в промо-ролику.

На відеоролику ми бачимо смартфон, який може розтягуватися до рівня планшета або плавно згортатися назад. Сам дисплей витягується з корпуса.

Очікується, що смартфон повинен вийти на ринок вже в березні цього року. Крім LG, продукт з висувним екраном готує TCL.

Нагадаємо, що LG Rollable є частиною експериментального проекту Explorer Project. Першим смартфоном, який випустили в рамках цього проекту, став LG Wing. В ході CES 2021 компанія LG також заявила про те, що розширить кількість моделей телевізорів, які будуть підтримувати функції HDMI 2.1. Також був анонсований інтелектуальний процесор LG  LG Alpha 9 Gen 4 AI. Він призначений для моделей OLED-телевізорів LG серій Z1, G1 і C1, моделей mini LED телевізорів LG QNED QNED99 і QNED95, а також моделей телевізорів LG NanoCell NANO99 і NANO95 . У процесорі реалізовані можливості глибокого навчання для поліпшення масштабування і підвищення плавності картинки.