Ігровий проектор BenQ X300G 4K поступив у продаж в Європі, Великобританії та Австралії

Ігровий проектор BenQ X300G 4K, який спочатку був представлений у США, тепер доступний у Європі (Нідерланди, Франція, Німеччина), Великобританії та Австралії.

Цей проектор ідеально підходить для геймерів і кіноманів, пропонуючи високоякісне зображення у форматі 4K і можливість показувати велику 120-дюймову картинку з невеликої відстані. Він світить яскраво (2 000 ANSI люмен) і дуже добре передає кольори, охоплюючи широкий діапазон колірного простору.

Геймерам сподобається надшвидкий час відгуку проектора. Він має затримку вхідного сигналу 4,2 мс при роздільній здатності 1080p@240 Гц або 16,7 мс при роздільній здатності 4K@60 Гц, що робить його придатним для демонстрації як конкурентних, так і AAA-фільмів.

Проектор поставляється з декількома варіантами підключення, включаючи HDMI та USB, в тому числі 2.0b/HDCP 2.2/eARC, порти USB Type-A 2.0 і USB Type-C DP. Він також дозволяє легко надавати спільний доступ до екрану з телефонів або планшетів за допомогою Apple AirPlay або Google Chromecast.

Окрім ігрових функцій, проектор оснащений автоматичним фокусуванням, корекцією кута нахилу та зумом, а також двома потужними динаміками для чудового звуку.

Щодо ціни, то BenQ X300G позиціонується як продукт преміумкласу. В Європі він коштує 1799 євро, а у Великобританії та Австралії його можна придбати за 1599 фунтів стерлінгів і 2299 австралійських доларів відповідно. У США проектор продається за 1799 доларів, причому BenQ пропонує безплатну відеогру до кожної покупки. Серед них – такі популярні ігри, як Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3, Resident Evil 4, Super Mario Bros Wonder (ексклюзивно для Nintendo Switch), Spider-Man 2 (ексклюзивно для PlayStation) та Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Ігри призначені для Xbox Series X/S, PlayStation та Nintendo Switch.