Huawei працює над смартфоном з 55-кратним зумом

Новий витік передбачає, що Huawei або її бренд Honor можуть працювати над смартфоном з 55-кратним цифровим збільшенням. Витік, про який йде мова, це скріншот інтерфейсу додатку камери EMUI з 55-кратним слайдером масштабування.

Huawei виробляє смартфони вже більше десяти років. Однак до появи Huawei P9 і P9 Plus, які стали першими гаджетами компанії з оптикою Leica, компанія не акцентувала увагу на вдосконаленні їх камер. Ці два пристрої заклали основу для сучасного покоління Huawei P40 Pro Plus з 10-кратним оптичним збільшенням.

Крім просунутих можливостей оптичного збільшення Huawei P30 Pro і P40 Pro підтримують 50-кратний цифровий зум, а Huawei P40 Pro Plus дає можливість 100-кратного цифрового наближення. На опублікованому сьогодні скріншоті фігурує 55-кратний цифровий зум, який до цих пір ніколи не зустрічався в смартфонах Huawei і Honor.

Не виключено, що підтримку такого цифрового збільшення отримає один з представників сімейства Honor 30, смартфон Mate 30s або Nova 7. Хоча блогер, який опублікував цей скріншот, не впевнений в тому, що гаджет точно з’явиться на ринку.