Характеристики Google Pixel 4a просочилися в Мережу

Найближчим часом Google випустить свій останній смартфон середнього класу — Pixel 4a. Як це зазвичай буває, в Мережі вже з’явилися специфікації смартфона, а також «живий» знімок його варіанту «XL».

На фотографії зверху зображені вже запаковані Pixel 4a. Зображення на упаковці підтверджує всі попередні витоки щодо дизайну пристрою: він отримає квадратний блок основної камери, як в звичайному Pixel 4, і сканер відбитків пальців на тильній стороні.

Google Pixel 4a отримає пластиковий корпус з діагоналлю екрана 5,81 дюйма. Як і минулорічний Pixel 3a, у 4a є панель OLED FHD +, але її роздільна здатність трохи краща: 2340×1080. У екрані буде отвір під фронтальну камеру. Усередині пристрою розмістяться восьміядерний процесор Snapdragon 730, виділений чіп безпеки Google Titan M, 6 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64 ГБ або 128 ГБ і акумулятор ємністю 3080 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт.

Роздільна здатність основної камери становить 12,2 Мп, вона має підтримку оптичної та електронної стабілізацієї. Роздільна здатність фронталки становить 8 Мп з кутом огляду 84 градуси. Користувачі зможуть записувати відео у роздільній здатності до 4K, але з частотою кадрів тільки 40 fps. У 1080p підтримується зйомка з частотою до 120 fps.

Коштуватиме Pixel 4a $399.

На фото знизу опублікована XL-версія гаджета. Знімок з’явився на торговому майданчику eBay — користувач з Шеньчженя виставив на продаж задню кришку неанонсованого пристрою. Корпус виготовлений з пластика і має отвір для сканера відбитку пальців. Блок камери налічує три круглі вирізи для сенсорів. На верхній грані також знаходиться 3,5 мм аудіороз’єм.

Внутрішнє маркування в правому нижньому кутку телефона вказує на дату виготовлення 6 вересня 2019 року.