Фахівці iFixit розібрали Galaxy Buds Live

Компанія iFixit проаналізувала нові бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Live. Незважаючи на те, що вони не називаються Galaxy Beans офіційно, всередині компанії Samsung їх називають саме так — слово «квасоля» надруковано всередині кожного навушника.

У порівнянні з іншими бездротовими навушниками, такими як Apple AirPods Pro, Galaxy Buds Live відкрити не так складно, відзначили фахівці iFixit. Насправді вони навіть є одними з найпростіших навушників, які вони коли-небудь препарували.

Що найцікавіше, всередині кожного навушника надруковано кодову назву «квасоля».

У iFixit також підкреслили, що батарея навушників стандартного розміру і замінити її нескладно. У Galaxy Buds Live використовується літій-іонний акумулятор CP1254 3,7 В, який, за словами фахівців, важко знайти в Інтернеті.

Під час розбирання чохла для навушників було виявлено, що в ньому є інтегрований акумулятор на 1,81 кВт⋅год, що, за даними iFixit, значно більше ємності батарей, які використовуються в чохлах Galaxy Buds і Galaxy Buds Plus. Що стосується часу роботи пристрою без підзарядки, то фахівці підтвердили відповідність заявленим виробником 29 годинам автономної роботи.

В цілому ремонтопридатність Galaxy Buds Live оцінили в 8 балів з 10.