Дисплей Samsung Galaxy S20 Ultra є найкращим в галузі

Компанія DisplayMate, яка займається професійним тестуванням дисплеїв, оцінила роботу OLED-панелі нового флагмана Samsung Galaxy S20 Ultra. Фахівці назвали її «найкращим рішенням на мобільному ринку».

За підсумками тестування фахівці DisplayMate привласнили новинці Samsung вищий рейтинг A +, а також звання «Кращого дисплея в смартфоні» (Best Smartphone Display Award). У звіті фахівці DisplayMate виділяють 12 показників, за якими 6,9-дюймовий екран Galaxy S20 Ultra демонструє найвищі показники.

По-перше, екран Galaxy S20 Ultra на 23% більший в порівнянні з Galaxy S10 і Galaxy Note10 +. Таким чином, екран Galaxy S20 Ultra є найбільшим серед всіх моделей серій Galaxy S і Galaxy Note. По-друге, екран Galaxy S20 Ultra підтримує кадрову частоту 120 Гц (з роздільною здатністю Full HD), а пікова яскравість в режимі High Brightness Mode складає 20 000 кд/м2, що на 14% перевищує показник Galaxy S10.

Фахівці також відзначили значне для OLED-матриць охоплення колірної гами (110% DCI-P3 і 139% sRGB), максимальну точність передачі кольору (0,5 JNCD), номінально нескінченний коефіцієнт контрастності і високу роздільну здатність дисплея — 3200×1440 пікселів.

Ознайомитися з детальним звітом можна за посиланням. Гаджет надійде в продаж 6 березня разом з іншими моделями серії.