Бренд realme готується представити нові розумні годинники

realme планував анонсувати новий пристрій — годинник Realme Watch — цієї весни, проте плани бренду зірвалися через триваючу пандемію COVID-19. Тепер в Мережі з’явилися рендери і специфікації новинки.

Годинники отримали квадратний 1,4-дюймовий TFT LCD сенсорний дисплей з роздільною здатністю 320 × 320. На нижній панелі пристрою розміщений напис «realme». Єдина кнопка розташована на правому краю корпусу — вона використовується для блокування і розблокування пристрою, і повернення на головний екран. Годинники, швидше за все, отримають магнітний зарядний пристрій.

Ємність акумулятора становить 160 мАг, що дасть користувачам близько 7 днів автономності. Є вбудований Bluetooth 5.0, а от GPS відсутній. Корпус виготовлений за стандартом IP68, що означає аксесуар не «боїться» води і пилу.

Замість Android Wear в них використовується неанонсована платформа власного виробництва для бюджетних годинників. На пристрій будуть заздалегідь встановлені п’ять циферблатів, а додаткові можна буде завантажити самостійно.

Не борту буде обмежене сховище — Realme Watch зможуть зберігати дані протягом 7 днів без підключення до смартфону і спеціального додатку для синхронізації, перш ніж вони почнуть видаляти старі дані в міру їх надходження.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Годинники Realme будуть поставлятися зі стандартним набором функцій, які можна очікувати від стандартних розумних годинників: функція підрахунку кроків, моніторинг серцевого ритму, насиченості крові киснем, інформація про погоду, функції секундоміра і будильника, а також функція «Знайти мій телефон». Більшість з цих функцій будуть доступні через панелі перегляду призначеного для користувача інтерфейсу, де кожна панель матиме чотири значки.