Apple виправила баги, на які надійшли тисячі скарг

Раніше ми повідомляли про те, що на сайт компанії Apple надійшло дуже багато скарг на некоректну роботу смартфонів після оновлення операційної системи. В компанії не прокоментували цю інформацію, та швидко випустили нову версію прошивки – під номером 13.1.3. Вона націлена на виправлення різних помилок, що були допущені в попередньому релізі.

Ніяких нових функцій і фішок додано не було. Оновлення усуває проблеми, пов’язані з відсутністю вібрації при вхідному дзвінку, а також неполадками в додатках «Пошта» та «Здоров’я», коли при переході на літній час дані відображалися некоректно.

Також були виправлені баги, пов’язані з резервним копіюванням iCloud, в тому числі і ті, через яких голосові замітки не відновлювалися з резервної копії. Над сполученням з Apple Watch теж попрацювали – повідомлення тепер показуються без затримок і пропусків. Робота Bluetooth теж була покращена.

Раніше користувачі були незадоволені тим, що з’єднання часто переривалося в деяких моделях авто, а також при використанні слухових апаратів і гарнітур. Крім цього, були виправлені баги додатків, що використовують Game Center.

Всі описані вище поновлення стосуються і iPadOS теж. Користувачі можуть оновитися до останньої версії iOS і iPadOS, увійшовши в додаток «Налаштування», вибравши «Основні», «Оновлення програмного забезпечення» і запустивши установку.